frank van haren
June 28 2019

Winnaar Tomas Weteringsprijs 2019 bekend

Frank van Haren winnaar  Tomas Weteringsprijs 2019

Utrecht- Op 28 juni 2019 vond de uitreiking plaats van de eerste Tomas Weteringsprijs in Nederland. Een prijs voor een opvallende, bevlogen, deskundige en uitmuntend jurist in het migratierecht. De Amsterdamse advocaat Frank van Haren, werkzaam bij Hamerslag & Van Haren viel ontving de prijs uit handen van Max Weterings (10).

EK2019
January 27 2019

Motie Strik aangenomen in Eerste Kamer over ex ante uitvoeringstoets

Tijdens een debat met staatssecretaris Harbers van Asiel en Migratie diende senator Strik (GroenLinks)op 18 december 2018  twee moties in die bij de aansluitende stemmingen werden overgenomen door de Kamer. De eerste motie betrof een ex ante uitvoeringstoets om vast te stellen of de afschaffing van de rechtsbijstand in de asielprocedure de zorgvuldigheid niet aantast. 

lili-en-howick
January 25 2019

SVMA informeert de Commissie-Van Zwol

Een onafhankelijke commissie onder leiding van oud-topambtenaar Richard van Zwol gaat onderzoek doen naar vreemdelingen zonder bestendig verblijfsrecht. In het onderzoek is speciale aandacht voor (gezinnen met) kinderen. De SVMA is één van de organisaties die de Commissie-Van Zwol van informatie voorziet over de praktijk. 

Zoekt u

een migratierecht
advocaat?

Link

Nieuws

Blijf op de hoogte, lees hier alle actuele berichten

Meer

Press kit

Dowload hier onze presskit